top of page
RECREATIE & BEDRIJVEN

Ruim een derde van alle buitenverlichting wordt niet doelmatig gebruikt en wordt verspild in de vorm van strooilicht. Goede gerichte verlichting bespaart energie en geld, vermindert CO2 uitstoot en helpt het natuurlijke nachtelijk leven te beschermen.

Recreatie-groot.png
Recreatie-en-bedrijven-650x475px-bewerkt.jpg

Dé oplossing voor een erkend probleem.

 

Openbare verlichting is lang niet altijd wenselijk vanwege negatieve effecten op de mens, flora en fauna of is te duur in aanleg, bijvoorbeeld in buitengebieden. Maar een donkere weg of pad is ook niet prettig. Veelal staan eisen op gespannen voet. Enerzijds moeten wegen en paden goed zichtbaar zijn en anderzijds moet de verlichting energiezuinig en duurzaam zijn en weinig lichthinder geven. En natuurlijk zijn ook aanschaf- en installatiekosten belangrijk.

 

Geprojecteerde markering zorgt voor perfecte oriëntatie op uw wegen en paden omdat het verloop en de rand ervan goed zichtbaar is. Dit met een bijzonder laag energieverbruik en een minimum aan lichthinder. Door het lage energieverbruik is het systeem geschikt voor opwekking van zijn eigen energie door een zonnepaneel en is er geen dure bekabeling nodig.

Epeon-orientatie.png

perfecte oriëntatie

Veilig en comfortabel.

Energy-Epeon.png

Energieneutraal & duurzaam

Geen energiekosten.

strooilicht-Epeon.png

Geen strooilicht

Geen verstoring van flora & fauna waardoor toepassing in bossen en natuurgebieden mogelijk is.

Solar-powered-Epeon.png

Kostenefficiënt

Zelfvoorzienend via een zonnepaneel waardoor geen dure bekabeling en hoge installatiekosten nodig zijn.

bottom of page